Din leverantör inom infrastruktur

För att ha fungerande samhällsfunktioner krävs en bra infrastruktur. Vi erbjuder en rad tjänster inom infrastruktur, allt från brounderhåll till fundament för vindkraftverk, som säkerställer framgångsrika och kostnadseffektiva projekt. Förutom att bistå med rena projektlösningar kan vi också se till att arbetet är säkert för medarbetarna genom att erbjuda skyddsräcken och andra säkerhetsfunktioner. Det är tryggt att jobba med WIAB!

Trygg partner i ditt infrastruktur-projekt

Behöver du en trygg partner i ditt infrastruktur-projekt? Vi på WIAB har lång erfarenhet av arbeten med broar, järnväg och fundament för bland annat vindkraftverk och kranar. Vi utför även underhåll av broar, konstruktioner och underhåll på kärnkraftverk samt avancerade svetsjobb.Oavsett om du behöver hjälp med montage på plats, underhåll eller konstruktion av stålkomponenter så kan vi lösa det. I vår moderna verkstadshall tillverkar vi enskilda ståldelar för att montera på plats, eller hela konstruktioner som vi sedan levererar till byggplatsen. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av både konstruktion och montage – det är er trygghet!

Stålkonstruktioner infrastruktur

Våra medarbetare har lång erfarenhet av stålkonstruktioner inom infrastrukturprojekt och konstruerar och monterar stålkonstruktioner fackmannamässigt.

Montage infrastruktur

Vi har lång erfarenhet av montage inom infrastruktur. Kärnan i vår verksamhet är säkerhet och vi ser till att arbetet blir så effektivt och säkert som möjligt.

Brounderhåll

För att en bro ska ha en så lång livslängd som möjligt behövs kontinuerligt underhåll. Förutom underhåll kan vi även bistå i projekt där helt nya broar anläggs.

Vindkraft

Vi kan utföra grundarbete, formning och gjutning samt spännarmering av fundament för ert vindkraftsprojekt. Vi är experter på stålkonstruktioner och betongarbeten och hjälper er genom hela processen!