Stålkonstruktioner industri

Vi är tillverkare av stålkonstruktioner och hjälper dig längs hela processen, från tillverkning till installation. Många av våra uppdrag innefattar plattformar, maskinfundament, entresolplan, lyftbalkar och skyddsräcken. Vi hjälper dig montera allt på plats där vi ansvarar för lyft och säkerhet. Ni kan lita på att vi gör jobbet ordentligt, med säkerhet i fokus.

Tillverkning

Behöver du hjälp med hela stålkonstruktioner eller bara vissa delar? Vi erbjuder fullservice inom stålkonstruktion där vi kan ta hand om samtliga delar i processen, eller endast tillverkning av enskilda produkter. Vid tillverkning kan vi ta fram detaljer i en del av produkt, samtidigt som vi kan ta ett helhetsansvar i projektet. Vi har bred kunskap att tillverka bland annat påkörningsskydd, motorskydd, pumpfundament och stålfundament. Vårt arbete utförs alltid med stor precision och hög kvalitet.

Snabba leveranser – kort ledtid

Vi tror på säkra och snabba leveranser. Därför ser vi alltid till att lyssna på dig som kund och därefter skräddarsy lösningar som är flexibla och optimala för just ditt projekt. Tack vare vår breda kompetens och erfarenhet av stålkonstruktion kan vi garantera att jobbet blir smidigt och ordentligt gjort. Tveka inte att kontakta oss så hittar vi tillsammans en lösning.