Vi är din servicepartner och projektavdelning inom industri

Vi på WIAB är stolta över att vara specialister inom industriservice och har gedigen erfarenhet inom branschen. Vi hjälper dig med allt från enstaka insatser som installation och underhåll, till att ta ett helhetsansvar över hela projektet. Tack vare vår erfarenhet och kompetenta personal tar vi fullt ansvar som din externa underhåll- och installationsavdelning för att du som kund ska få optimal produkt och bästa möjliga service.

Rätt lösning för dig

Vårt breda erbjudande innebär att vi hjälper dig med allt ifrån industriunderhåll, stålkonstruktioner och revisioner till maskin- och verksamhetsflytt. Helheten är viktigast för oss och vi kan hjälpa till med både resurser och kompetens för att göra industrin mer säker och effektiv. Oberoende om du behöver enstaka resurser eller en färdig lösning, finns vi på WIAB här för att hjälpa dig.

Stålkonstruktioner industri

Behöver du kompletta stålkonstruktioner eller bara vissa delar? Vi erbjuder fullservice inom stålkonstruktion där vi kan ta hand om hela processen eller tillverkning av enskilda produkter.

Industrimontage

Behöver du hjälp med montage inom din industri? Oavsett uppdragets storlek ser vi alltid till att arbetet blir utfört efter dina önskemål och enligt tidsplan.

Maskin- och verksamhetsflytt

Behöver något flyttas från plats A till plats B? Oavsett om det är tunga maskiner, lätta maskiner eller hela verksamheter tar vi hand om hela processen!

Driftstopp och akutunderhåll

Planerat eller oförutsett stopp? Vi utför revisioner och underhåll på många olika verksamheter och hjälper till att säkerställa driftsäkerheten.