Din leverantör av byggtjänster

Vi på WIAB har en gedigen erfarenhet av arbete inom byggbranschen. Som din helhetsleverantör kan vi ta hand om hela processen, från tillverkning till montage och installation. Vi tillverkar bärande stålkonstruktioner till bland annat byggnader, broar och plattformar. Det innebär att vi utför tjänster så som tillverkning och ombyggnationer av stålkonstruktioner, samt genomför smidesarbeten där vi bidrar med material och montage. Behöver du dessutom andra komponenter till ditt byggprojekt, såsom trappor och räcken, tar vi också hand om de delarna!

Bygguppdrag med hög kvalitet

Vi är certifierade enligt EN 1090 och kan därmed tillverka stålkomponenter för ditt byggprojekt och sedan se till att de blir installerade på ett säkert sätt. Våra licensierade svetsare har bred kompetens inom produktlösningar och vi kan garantera en hög kvalitet på arbetet. Vi säkerställer att arbetet utförs på rätt sätt och med högsta säkerhetsklass. Att du som kund ska vara helt nöjd är något vi är väldigt noga med. Vi finns här för att hjälpa dig i ditt byggprojekt, från start till slut.

Stålkonstruktioner

Vi är certifierade enligt EN 1090 och kan tillverka, leverera samt montera bärande stålkonstruktioner till ditt byggprojekt. Vänd dig till oss om du behöver stålprodukter av högsta kvalitet!

Bygginstallationer

Våra kompetenta och erfarna medarbetare kan tillverka och installera stålkonstruktioner i ditt byggprojekt. En partner, hela kedjan - kvalitet rakt igenom.

Byggsmide och licenssvetsning

Vi på WIAB har lång erfarenhet av byggsmide och svetsning inom byggbranschen. Vi har svetsare och byggsmeder med bred kompetens för att kunna ta oss an en rad olika uppdrag.

Formning, armering och gjutning

Med lång erfarenhet och bred kunskap hjälper vi dig med allt ifrån gjutning till husgrunder, fundament till broar och spännarmering till byggkonstruktioner och injektering - alltid noggrant och säkert!