Formning, armering och gjutning

WIAB erbjuder kompletta grundarbeten med formning, gjutning och armering, hela vägen från konstruktion och ritning till färdig grund.

Betongentreprenad

WIAB erbjuder kompletta grundarbeten med formning, gjutning och armering, hela vägen från konstruktion och ritning till färdig grund. Med lång erfarenhet och bred kunskap hjälper vi dig med allt ifrån gjutning till husgrunder, fundament till broar, spännarmering till byggkonstruktioner och injektering. Ett noggrant förarbete vid gjutning är väldigt viktigt och ger rätt förutsättningar för ett lyckat projekt. Därför får du alltid tillgång till en av våra duktiga och kvalificerade yrkesledare som finns där genom hela processen.

Allt börjar från grunden

Vi utför alla betonguppdrag med hög kvalitet. Oavsett projekt så behöver alltid grunden på ett bygge göras noggrant. Vi ser till att arbetet blir utfört på ett noga och säkert sätt. I arbetsprocessen startar vi med att bygga en form av stora betongytor genom armeringsjärn för att stärka upp konstruktionen, därefter gjuter vi grunden för att den ska leva upp till de krav som ställs på den. Armeringskonstruktioner ger en ökad hållfasthet och förhindrar sprickbildning i materialet. Oavsett om något ska gjutas igen, byggas nytt eller formeras så hjälper vi på WIAB dig med ditt projekt.