Wermlands Industrimontage AB

  • Vi är ett ungt tjänsteföretag med erfaren personal och nyckelpersoner som känner till branschen.
  • Vårt fokus ligger på industri och byggsektorn och vi är en leverantör som bidrar till att er verksamhet fungerar bättre.
  • Med ett starkt nätverk och lösningsorienterad personal så sätter vi kundens intressen först och jobbar med långsiktighet.

Våra kunskaper

Industri
Montage
Transport
Speciallösningar

Wiab startades  2013 och är ett privatägt företag med ambitionen att vara ett komplett serviceföretag inom installation, underhåll och reparation.

Vi jobbar främst mot industrin och byggsektorn med både små och stora uppdrag och tack vare vår kunniga personal så har vi en bred kompetens.

Det vi jobbar med är tunggodshantering, flytt av maskiner, service och underhåll, reparationer, ombyggnationer samt nyinstallation av mekanisk utrustning. Vi erbjuder även projektledning samt specialtjänster. Företaget har idag ca 40 anställda montörer och  har ambitionen att fortsätta expandera.

Företaget har avtal  med IF Metall och hängavtal med Byggnads.

WIAB har ansvarsförsäkringar på 30 milj.

Vi jobbar miljövänligt och försöker att vara rädd om de resurser som finns i vår omgivning som t.ex. se till att transportvägar blir så korta som möjligt, tankar miljövänligt med våra fordon, sorterar ut avfall så att inget kommer ut i naturen samt se till att våra produkter är miljövänliga som vi använder.